Na ruim 18 jaar kreeg ons trouwe bankstel een nieuw thuis. Afscheid konden we moeilijk.
Vorige week zondag lag ik naast mijn Valentijn in bed te hoesten als een zeehond en besloot hem dat niet aan te doen. Ik pakte mijn kussen, bietste een lekker warm dekentje uit de kast om vervolgens een paar nachten op onze oude bank door te brengen.
Woensdag was het “feest” over. Mijn bedje werd opgehaald door een drietal vriendelijke heren die er voor zullen zorgen dat ons bankstel na jaren trouwe dienst nog een mooi tweede huis zal krijgen.
Mijn tijdelijke slaapplaats was ineens weg en er bleef een grote leegte achter. Mijn innerlijke zeehond begon zich gelukkig een beetje te gedragen en ik kroop weer lekker bij Valentijn in bed.
Hieperdepiep HOERA! Donderdag arriveert ons nieuwe bankstel. En wat staat, zit en ligt ie heerlijk!
Ik scoorde er nog een paar lekkere kussentjes bij hoppa we zijn weer verliefd op ons eigen huis.
Zaterdag rij ik naar Musselkanaal om bij Bloem en Plant een prachtige bos tulpen te halen voor op onze gloednieuwe salontafel.
Nu hoor ik je denken. Rij je helemaal naar Musselkanaal voor een bos tulpen?? Yep dat doe ik.
Natuurlijk niet alleen voor die bos prachtige tulpen, maar ook om even heerlijk door die geweldige winkel van Regina en Renee te struinen. Om uiteindelijk uiteraard niet alleen met een bos tulpen weer thuis te komen.
Ik vind het niet raar om een stukje te rijden voor kwaliteit, gezelligheid en humor. Uiteindelijk doen mijn eigen klanten dat ook.