EERSTE AFSPRAAK

Eerste bezoek bij Petraas? Omdat ik net even anders werk dan een “traditionele” schoonheidsspecialist start ik de eerste behandeling altijd met een uitgebreid intakegesprek & huidanalyse waarbij jouw huidwensen worden besproken. 

Wanneer je een eerste afspraak hebt geboekt ontvang je van mij, via de mail, een vragenlijst die je thuis op je gemak alvast kunt invullen. Op deze manier kunnen we ons beide alvast voorbereiden op jouw afspraak bij mij in de praktijk. 

Tijdens je bezoek in de praktijk bespreken we aan de hand van het door jou ingevulde formulier jouw wensen. We gaan foto’s maken met de Observ om zo een “kijkje” in je huid te kunnen nemen en voeren, wanneer nodig, een Patch test uit (controle evt.allergie). We nemen de indicaties en eventuele contra-indicaties door en bespreken de richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandelingen.

Samen maken we een plan van aanpak en je gaat thuis aan de slag met de geadviseerde producten om jouw huid alvast in conditie te brengen alvorens te gaan behandelen. Je huid wordt op deze manier alvast voorbereid op de hoge concentratie werkstoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling om zo een nog mooier resultaat te kunnen bereiken.

Tijdens de intensieve behandelingen bij Petraas maak ik gebruik van de producten van Cenzaa en DermaPen en alle behandelingen zijn erop gericht om je huid op een zo natuurlijk mogelijke manier mooi en gezond te houden zonder gebruik te hoeven maken van cosmetische ingrepen als Botox en/of fillers.

 

 

× Heb je een vraag?