Microneedling

Een behandeling met microneedling is uitermate geschikt voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft.

Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder collageen en elastine vezels. Daardoor verliest de huid zijn span- en trekkracht en wordt deze slapper. Tevens vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid afneemt.

De Dermapen 4™ maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van 16 kleine, vibrerende naaldjes. Daardoor worden de cellen in de dieperliggende lagen van de huid gestimuleerd tot nieuwe productie van collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid dikker en steviger wordt, zodat deze er jonger uit ziet. De diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken, wordt afgestemd op het huidtype. Dit maakt dat de Dermapen 4™ voor alle huidtypes te gebruiken is. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Na de behandeling

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uit zien. Dit kan enkele uren/dagen voortduren.

Indien er sprake is van een ‘intensieve Dermapen behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen.

Het duurt een aantal maanden voor het resultaat van de behandeling optimaal zichtbaar is, direct na de behandeling voelt de huid zachter en ziet de huid er egaler uit.

Maximaal resultaat

Daar waar je vroeger je huid alleen kon verbeteren met pijnlijke cosmetische ingrepen, is er vandaag de dag een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Microneedlins is een zeer effectieve behandeling voor het (weer) krijgen én behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.

Indicatie

  • Liften en verstrakken van de huid
  • Reduceert rimpels en lijntjes
  • Vermindert ouderdomsvlekken
  • Minimaliseert poriën grootte
  • Vermindert acne en acne littekens
  • Littekens worden verzacht
  • Minimaliseert couperose en rosacea

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over een microneedling behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken