Tijd voor jezelf

ONTSPANNING, HUIDVERBETERING & PERSOONLIJKE AANDACHT

Maak een keuze uit het aantal minuten “Tijd voor jezelf” waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld afgestemd op jouw huid.
Je eerste bezoek bij Petraas? Boek de Try Me Treatment! Deze behandeling starten we met een uitgebreid intakegesprek en huidanalyse waarbij een behandeling wordt samengesteld afgestemd op jouw wensen.

Tijd voor jezelf

TIJD VOOR JEZELF Trakteer jezelf op een moment van ontspanning mét maximale huidverbetering! De Moments Treatments zijn de ideale combinatie van ontspanning én huidverbetering! Maak een keuze uit het aantal minuten “Tijd voor jezelf” waarbij een behandeling op maat wordt…

Addiction for men

ADDICTION FOR MEN Hello handsome, this is what you’ve been waiting for. From now on you leave an impression because you give yourself the absolute best in skincare. Addiction For Men is alles wat je wilt zijn. Maak een statement….

Observ huidanalyse

OBSERV 520 huidanalyse laat zien wat het blote oog niet ziet Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Met de Observ kan ik de diepere huidlagen analyseren om eventuele huidaandoeningen,…

× Heb je een vraag?