Tijd voor actie

Nieuw vanaf 1 december 2019 360º SKINCARE
Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid snel geïrriteerd? Heb je last van couperose, rosacea of acne? Verschijnen er rimpels en/of pigmentvlekken?
Tijd voor actie! 360˚ SKINCARE geeft antwoord op huidproblemen!

Tijd voor actie

Nieuw vanaf 1 december 2019 TIJD VOOR ACTIE – 360º SKINCARE Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid snel geïrriteerd? Heb je last van couperose, rosacea of acne? Verschijnen er rimpels en/of pigmentvlekken? Met onderstaande behandelingen…

Slow Aging

Mooi en gezond ouder worden met natuurlijke looks en zonder injectables. Ik geloof in het eigen herstelvermogen van onze huid en geloof ook dat er voor iedereen een mooie huid mogelijk is waar hij of zij zich prettig bij voelt….

Microdermabrasie

Diamond Touch – Oogverblindend resultaat zonder chirurgie Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend…

Microneedling

De DermaPen brengt de glimlach weer terug op je gezicht. Laat je huid weer stralen! Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is je eigen gezicht, je eigen gelaatstrekken….

× Heb je een vraag?