Addiction for Men

No doubt you have a great taste!

Hello handsome, this is what you’ve been waiting for. From now on you leave an impression because you give yourself the absolute best in skincare.
Addiction For Men is alles wat je wilt zijn. Maak een statement. Laat een indruk achter. Voel je zelfverzekerd. Dare to make your own rules: kies voor de perfecte look die met zorg en aandacht is uitgezocht en je wilt nooit meer anders.

Firstdate

Wil je graag kennis maken met Petraas? Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen?
Hoe bereik je huidverbetering en met welke behandelingen? Welke producten kun je gebruiken en in welke volgorde? Ik vertel je er graag alles over tijdens de Try Me Treatment!

Try Me € 75,00

Deze behandeling starten we met een uitgebreid intakegesprek en huidanalyse waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld afgestemd op jouw specifieke wensen.

Thuisgebruik

Wil je na je behandeling direct starten met de geadviseerde huidverbeterende producten van Cenzaa of IK Skin Perfection? Bij je eerste aankoop ontvang je 10% korting op de producten.

Tijd voor jezelf

De MOMENTS Treatments zijn de ideale combinatie van ontspanning én huidverbetering!
Maak een keuze uit het aantal minuten “Tijd voor jezelf” waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld afgestemd op jouw huid.

MOMENTS | 45 € 60,00
MOMENTS | 60 € 75,00
MOMENTS | 75 € 95,00

Tijd voor actie – 360 skincare

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid snel geïrriteerd? Heb je last van couperose, rosacea of acne? Verschijnen er rimpels en/of pigmentvlekken? Met onderstaande behandelingen wordt je huid uitgedaagd om actie te ondernemen naar een mooie gezonde huid.
Ik geloof in het herstelvermogen van onze huid en geloof ook dat er voor iedereen een mooie huid mogelijk is waar hij of zij zich prettig in voelt.

tijd voor actie!
Je eerste bezoek bij Petraas? Boek eerst een intake of de Try Me Treatment! We starten met een intakegesprek en huidanalyse waarna een behandeling op maat voor je wordt samengesteld afgestemd op jouw huid.

INTAKE € 30,00
TRY ME € 75,00
SKINCARE | 30 € 60,00
SKINCARE | 45 € 85,00
SKINCARE | 60 € 105,00
SKINCARE | 75 € 125,00
MICRONEEDLING | 45 € 125,00
MICRONEEDLING | 60 € 175,00
× Heb je een vraag?