petraas uw huidspecialist banner home over petraas


Welke invloed heb jij op je DNA?

Wist je dat je zelf invloed hebt op de wijze waarop je veroudert?

Vandaag de dag weten we dat niet alleen innovatieve huidverzorgingsproducten, maar ook de juiste voeding, voldoende beweging en het gebruik van supplementen, onmisbaar zijn voor de optimale gezondheid van onze huid. Onze gezondheid wordt voortdurend geschaad dor de omgeving waarin wij leven. We worden blootgesteld aan stoffen van buitenaf die verouderende reacties kunnen veroorzaken in ons lichaam. Hoe beter we ons lichaam verzorgen hoe langer we een mooi leven leiden. De wens om er lang jong uit te zien en jonger uit te blijven zien heeft de ontwikkeling van nieuwe huidverjongingsbehandelingen gestimuleerd.

Hebben we stiekem toch meer invloed op ons genetisch lot dan we voorheen dachten? Dat is de wetenschap van EPIGENETICA! Bij epigenetica komt het erop neer dat je zelf je lichaamscellen aan het werk kunt zetten.

Welke leeftijd je ook hebt, het blijft zinvol om te werken aan je lifestyle en huidverzorgingsroutine. Gezond eten, de keuze om wel of niet te roken, het drinken van alcohol, de mate van lichaamsbeweging en ontspanning en de invloed van stress; elke keuze die je maakt, heeft invloed op je lichaamscellen. Dit betekent dus dat je zelf invloed hebt op de staat, maar ook op de toekomst van je huid.

Binnen je DNA staat 20% vast, maar op de overige 80% heb je zelf invloed.

Het 360˚ SKINCODE behandelprogramma start met een DNA SKINCODE Analyse die gericht is op de huid. Er worden zoveel mogelijk factoren in kaart gebracht met als doel te kijken waar verbetering van de huid te behalen is. Zo krijg je volledig inzicht in je huidtoekomst. 20% DNA en 80% leefstijl maken een 100% resultaatgericht en effectief huidverjongingsprogramma mogelijk. Zo zetten we huidveroudering op de rem en zetten we huidverjonging in. Op basis van je DNA ontvang je een op maat gemaakt behandelprogramma waarbij preventief én gericht wordt gewerkt aan je huidtoekomst.

Huidverjonging inzetten

Epigenetica draait om hoe je genen tot uiting komen en de invloed die omgevingsfactoren daarop invloed hebben. Met 360˚ SKINCODE je de focus op de binnenkant en buitenkant.

Skin DNA Test

 

× Heb je een vraag?