Huidverzorging Kanker

Wanneer je kanker hebt en hiervoor behandeld wordt, raakt je huid vaak uit balans. Veel mensen hebben dan last van een droge huid die jeukt en geïrriteerd raakt.

Hoe houd je de huidflora in balans bij intensieve medicatie?

Er gebeurt tijdens dit ingrijpend ziekteproces veel in je leven; op zorgen over je huid zit je al helemaal niet te wachten.

Eat kan ik als huidspecialist voor jou betekenen?

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Dat is niet iets waar je snel aan denkt wanneer je hoort dat je kanker hebt of een intensief medicatietraject in gaat. Toch kan ik als MediKal schoonheidsspecialist meer voor je betekenen dan je denkt. Ik geef mensen die behandeld worden bij kanker graag een beetje zelfvertrouwen terug. Een ontspannende en huidverzorgende behandeling op zo’n moment kan veel met je doen.

Huidzorg bij intensieve medische behandelingen

Wanneer je intensieve behandelingen ondergaat, gebeurt er vaak veel met de huid. Mensen ervaren vaak een droge, trekkerige huid krijgen die overgevoelig reageert. Of de huid wordt juist vet en krijgt last van acne. Je denkt misschien dat dit erbij hoort. Gelukkig weten we dat we veel kunnen doen om de ergste huidklachten te verminderen. De natuurlijke, groene producten van IK Skin Perfection helpen hierbij en zorgen dat de natuurlijke pH-waarde van de huid zich herstelt en de huidflora weer in balans wordt gebracht.

“Blijf niet lopen met huidklachten, je bent altijd welkom.”

Intakegesprek

Wanneer iemand bij mij komt die ziek is, is het belangrijk om zicht te krijgen op de medische staat van de huid. ‘Reageert je huid overgevoelig, zo ja waarop? Zijn er lymfeklieren verwijderd? Onderga je momenteel chemotherapie?, Vind je het prettig als ik aandacht besteed aan je hoofdhuid en je gezicht? Dit zijn enkele van de vragen die ik altijd stel om een goed beeld te krijgen. Zo weet ik wat mijn klant prettig vindt of wat ik beter niet kan doen en hoe ik speciaal voor die klant de fijnste behandeling kan samenstellen. We werken samen naar een maatwerkplan voor jouw huid, met de juiste (na)zorg

Altijd welkom!

In deze moeilijke periode kun je je erg onzeker voelen over je huid en je lichaam. Om daarmee naar een schoonheidsspecialist te gaan, is dan best een stap. Vergeet niet dat ik ervoor opgeleid ben om juist de meest kwetsbare huiden te behandelen. Bij mij ben je altijd welkom, je hoeft je nergens voor te schamen. Ik ben er voor jou om je dat beetje zelfvertrouwen terug te geven.

Belangrijk

Ik als IK Medical Skincare Specialist ben er speciaal voor jou. Dit kan een schoonheidsbehandeling ook voor jou betekenen:

  • Schoonheidsbehandelingen en massages geven geen genezing van jouw ziekte, maar kunnen wel een grote steun zijn.
  • De behandelingen kunnen je zelfvertrouwen een boost geven en je huidherstel ondersteunen.
  • Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk vertrouwen in je eigen lichaam hersteld.
  • Symptomen zoals pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie kunnen verminderen.
  • Tijdens chemo, bestraling of hormoontherapie kunnen de behandelingen ter ontspanning en/of huidondersteuning dienen.

Als IK Medical specialist let goed op de juiste nazorg met een nazorgplan. Bijvoorbeeld als je aan je behandeling pigmentverstoringen of littekens overhoudt. Bij mij begint de nazorg al bij het intakegesprek.

Afspraak maken

Wil je een graag een afspraak maken, neem dan telefonisch contact met mij op. Ik help je graag! 06 5239 1500

Afspraak maken