PRX -T33

De PRX-T33 is een korte behandeling zonder naalden of andere intensieve methodes. Hierdoor is de behandeling het hele jaar rond in te zetten, dus ook in de zomer. Het mooie is dat je direct resultaat ziet en dit wordt in de week na de behandeling alleen nog maar mooier.

Hoe werkt de behandeling

De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij wordt de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Voor wie is de behandeling geschikt

PRX-T33 is vooral geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan en volumeverlies, verslapping, fijne lijntjes en rimpels en/of een doffe teint wil aanpakken. Bijkomend voordeel is dat de PRX-T33 ook een positieve werking heeft op pigmentvlekken en littekens.

PRX-T33 geeft jouw huid een directe boost en revitaliseert van binnenuit, het is een natuurlijke huidverjongende behandeling.

Kenmerken en voordelen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Intensieve hydratatie, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
  • Pro-Age formule: Optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid, Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid voelt gladder, voller en steviger aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij graag weten wat de conditie is van jouw huid en welke behandeling het beste is voor jou? Maak dan afspraak voor een huidscan met de Observ 520x.

Afspraak maken