petraas uw huidspecialist banner home over petraas

360˚ SKINBOMB AMPOULE THERAPY

De Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor je huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen van iedere ampul voorzien de huid van een boost aan vitaliserende stoffen geven direct nieuwe energie. De SkinBoost Therapy wordt volledig samengesteld naar huidwens en huidbehoefte en is een fantastisch geschenk voor de huid. Dit custommade ampullen programma maakt onderdeel uit van 360˚ SKINCODE.

360˚ SKINCODE is hét programma voor huidverjonging/huidverbetering met behoud van natuurlijke looks #naturalbeauty! Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten, zonder chirurgie of botox en met behoud van je natuurlijke uitstraling er 10 jaar jonger uitzien. Dat is de missie van Cenzaa’s 360˚ SKINCODE.

 

360˚ SKINCODE is een geweldig totaalprogramma waarbij met intensieve producten en prachtige behandelprogramma’s waarin microdermabrasie, bindweefselmassage’s, chemische peelings en microneedling centraal staan, voor zowel thuis als in de salon, van binnenuit en buitenaf, gewerkt wordt aan huidverjonging/huidverbetering.

 

SKINBOMB TREATMENT

Dé superkrachtige facial voor een directe glow!

Heb je een bijzondere gelegenheid waarbij je exra wilt stralen? Ziet je huid er grauw en uitgeblust uit? Worden sporen van huidveroudering, zoals rimpels of verslapping van de huid, nu echt zichtbaar? Is je huid extra belast door stress of een seizoenswisseling?

Dan is dit hét moment voor je 360˚ SKINCODE SkinBomb Treatment. Dat, samen met het aanvullende op maat samengestelde SkinBomb Home Program, is het ultieme beautygeheim!

STEP INTO THE FUTURE

Boek vandaag nog je behandeling en gun jezelf een mooie, gezonde en stralende huid!

360˚ SKINBOMB 45 min 60 min 75 min
Ampullen
Bindweefsel of fruitzuur
Speciaal masker
Diamond Touch (microdermabrasie)
 
PRIJS € 90 € 120 € 150

 

 

 

 

 

× Heb je een vraag?